Переобладнання Автомобільного Транспорту

Різного Призначення

Вигідна Пропозиція!

Найнижчі Ціни в Україні

climate-controls
Встановлення систем
клімат-контролю автомобіля
  • Встановлення штатних кондиціонерів "під ключ"
    від 650 $
  • Встановлення додаткового кондиціонера в салон автомобіля (без зовнішнього блоку)
    від 550 $
  • Встановлення додаткового кондиціонера в салон автомобіля (із зовнішнім блоком)
    від 1100 $
  • Встановлення повного комплекту кліматичної техніки з компресором
    від 1550 $
  • Встановлення тосольних опалювачів салону
    від 170 $
  • Встановлення автономних опалювачів салону Webasto, Eberpacher
    від 350 $
  • Встановлення холодильних установок у мікроавтобуси - ціна формується залежно від складності проєкту та марки автомобіля
pereoborudovanies
Реставрация, ремонт и переоборудование пассажирских микроавтобусов класса
«Турист» и «Город» (свыше 9-ти мест)
  • Реставрація та перетяжка одного сидіння
    від 19 $
  • Встановлення нового сидіння класу "Standart" (не розкладного) "під ключ"
    від 50 $
  • Встановлення нового сидіння класу "Comfort"
    від 60 $
  • Встановлення нового сидіння класу "Premium" (розкладного) "під ключ"
    овід 65 $
  • Встановлення нового сидіння класу "V.I.P." "під ключ"
    від 130 $
  • Встановлення додаткового підлокітника
    від 17 $
peretyagka-salona-avto
Перетяжка, ремонт і реставрація салону легкового автомобіля
  • Ремонт одного сидіння
    від 10 $
  • Перетяжка одного сидіння
    від 30 $
  • Перетяжка дверної панелі
    від 20 $
  • Перетяжка стелі
    від 30 $
  • Повна перетяжка підлоги
    від 150 $
  • Обшивка керма
    від 20 $
  • Перетяжка передньої панелі "торпедо"
    від 250 $
  • Повна шумо-віброізоляція + термоізоляція салонуПовна шумо-віброізоляція + термоізоляція салону
    від 250 $
  • Додаткові роботи
peretyagka-salona-mikroavtobusa
Перетяжка, реставрація та ремонт мінівенів (мікроавтобусів до 9-ти місць)
  • Чищення салону
    від 20 $
  • Встановлення одного сидіння
    від 10 $
  • Встановлення одного бічного скла
    від 25 $
  • Перетяжка салона
    от 180 $
  • Встановлення одного комплекту акустики
    від 40 $
  • Вібро-шумоізоляція і термоізоляція
    від 30 $
  • Декоративний підлокітник під вікно "батон"
    від 13 $
  • Освітлення салону точкове
    від 7 $

Переобладнання Мікроавтобусів Відео

Оглядові відео наших робіт з переобладнання мікроавтобусів

Комплексне переобладнання автотранспорту

Наша компанія стоїть біля витоків переобладнання автомобільного транспорту в Україні

“COMFORT CARS.” по праву є лідером з переобладнання автомобілів в Україні. У нас за плечима неймовірний досвід, величезна кількість вдячних клієнтів з усіх куточків нашої країни і не тільки, а також безліч нових ідей, з якими вже сьогодні ми готові приступити до переробки або модернізації Вашого автомобіля.

Наша компанія заснована в далекому 2000 році і називалася Переоборудование №1” ,  в 2017  ми провели ребрендинг. Змінилися назва та логотип. Індивідуальний підхід до кожного клієнта і якість залишилися незмінними. Відвідайте наш старий сайт  “Переоборудование №1”На сайті є фотогалерея з нашими роботами.

У наших силах дати Вашому автомобілю друге життя, переобладнати його, змінивши до невпізнання. Стильним і зухвалим чи стриманим і презентабельним він буде – обирати Вам. Шкіра та замш чи їхні якісні екозамінники – вирішуєте Ви. Завдання «COMFORT CARS.» – втілити ці побажання в життя. І, звісно ж, подбає про те, щоб Ваше перебування в авто було максимально комфортним і безпечним.

Хочете стати власником ексклюзивного транспортного засобу, який припаде до смаку навіть найвибагливішим автолюбителям? Тоді переобладнання «COMFORT CARS.» чекає на Вас!

ДОСВІД

«COMFORT CARS» вже 23 роки займається переробкою автомобілів. У 2000 році, розробивши власну технологію, ми першими в Бердичеві та в усій Україні успішно реалізували її на практиці, переобладнавши вантажний фургон у пасажирський варіант. Саме тому ми маємо право заявляти про те, що команди, досвідченішої за нашу, Вам не знайти. Нам легко тримати марку, адже на нашому виробництві працюють тільки найкращі з найкращих. Ми не зупиняємося на досягнутому, щоденно вдосконалюючи свою майстерність для того, щоб іти в ногу з сучасними тенденціями та втілювати в реальність побажання навіть найвибагливіших наших клієнтів.

ЯКІСТЬ

Наша робота – це завжди гарантія якості! У бердичівській компанії «COMFORT CARS» працюють тільки професіонали.

Ми дуже дорожимо своєю репутацією, тому щоразу, перш ніж повернути транспортний засіб його власнику, він проходить контрольну ретельну перевірку. Те саме стосується використовуваних нами матеріалів і запчастин. Наша компанія має справу тільки з перевіреними часом, надійними постачальниками, які в найкоротші терміни доставляють нам найкращу на ринку продукцію. У якості своїх робіт ми впевнені на 100%. Підтвердження тому – вдячні клієнти та їхні позитивні відгуки про нас.

ДОСТУПНІСТЬ

Коли клієнт наважується на переобладнання свого мікроавтобуса з вантажного на пасажирський варіант, він уже економить непогані гроші, які були б витрачені під час купівлі пасажирського авто. Переробка – це вигідно. А переробка в «COMFORT CARS» — ще більш вигідне підприємство. Співвідношення ціни-якості на нашому підприємстві припаде до душі кожному, адже за прийнятні гроші над Вашим автомобілем працюватимуть найкращі майстри країни. Ми допоможемо Вам підібрати відмінний варіант обшивки салону виходячи з суми, на яку Ви розраховуєте. Суперкар недорого? З “COMFORT CARS.” – це можливо!

Виробництво Автобудинків

Переобладнання та модернізація автомобільного транспорту в Будинок на Колесах за індивідуальним проектом. Виробництво, обслуговування та ремонт кемперів, автобудинків та іншої автомобільної туристичної техніки. 3D-моделювання, візуалізація. Продаж оригінального обладнання та комплектуючих провідних європейських компаній для караванінгу та туризму.

Наші Роботи

Багато фото та опис проєкту

Про роботи “COMFORT CARS. ” можна багато чого розповісти. Саме автомобілі, які після перебування на нашому виробництві – це відображення майстерності наших співробітників. Портфоліо робіт підприємства Ви можете подивитися на нашому сайті. Адже, як то кажуть, “краще один раз побачити, ніж сто разів почути”. Але ще краще – довірити нам свій автомобіль і на власному прикладі переконатися в професіоналізмі команди “COMFORT CARS.”!
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Багато компаній, що надають послуги з переобладнання автомобільного транспорту, заманюють до себе клієнтів, заявляючи телефоном завідомо низьку вартість робіт, а коли справа доходить до розрахунку, ціна зростає в кілька разів. Компанія  Comfort Cars відповідально заявляє: усі ціни, озвучені нашими менеджерами телефоном, ЗАВЖДИ відповідають дійсності і не можуть бути змінені в процесі виконання робіт з переобладнання Вашого автомобіля.

Переобладнання Автомобіля

Чотири простих кроки

Телефонуйте

Телефонуйте

Попередня консультація по телефону: вид і обсяг робіт, вартість, дата і час заїзду.
Direction Arrows
Крок 01
Приїжджаєте

Приїжджаєте

Приїжджаєте до нас в обумовлені дату і час. За необхідності - зустрічаємо!
Direction Arrows
Rhjr 02
Робите Вибір

Робите Вибір

Погоджуєте всі деталі майбутнього проєкту, обираєте комплектуючі та матеріали.
Direction Arrows
Крок 03
Забираєте Авто

Забираєте Авто

Після огляду і приймання готового автомобіля, розраховуєтесь будь-яким зручним для Вас способом.
Крок 04
ВИГІДНА ЦІНА
Перетяжка та Ремонт
від 300$ комплект

Перетяжка та Ремонт

Передньої панелі (торпедо),
дверних панелей, стійок, підлокітників.
Натуральною шкірою, алькантарою та замінником шкіри.

Наші Послуги

Комплексні рішення

Виробництво Автобудинків

Переобладнання та модернізація автомобільного транспорту різного типу в Будинок на колесах за індивідуальним проектом. Виробництво, обслуговування, ремонт і модернізація кемперів, автобудинків та іншої туристичної автомобільної техніки. Продаж комплектуючих, обладнання та аксесуарів для туризму та караванінгу від провідних європейських виробників. 3D-моделювання та візуалізація майбутнього автобудинку.

Переобладнання Мікроавтобусів

Комплексне переобладнання авто в Бердичеві це: переобладнання вантажних комерційних фургонів в пасажирські, , вантажопасажирські, спецтранспорт. дообладнання і дооснащення автомобільного транспорту. Заміна обшивки салону, встановлення сидінь і диванів різної складності, врізання вікон, а також шумо-, віброізоляція, освітлення, монтування медіа систем, кондиціонерів, автономних обігрівачів, сигналізацій.

Обшивка Салону Автомобіля

Обшивка салону автомобіля – це комплекс робіт з перетяжки сидінь і диванів, підлоги і стелі, а також панелей і керма. На нашому виробництві в Бердичеві Вам запропонують найкращі дизайнерські рішення для облаштування салону транспортного засобу та широкий вибір якісних матеріалів на будь-який смак, таких як натуральний автомобільний текстиль, шкіра, замша, алькантара, якісні еко-замінники різних кольорів та фактур.

3D Проектування

Комп’ютерне 3D-проєктування дає змогу побачити детальне і реалістичне зображення майбутнього проєкту, наочно оцінити майбутнє планування й уникнути появи можливих помилок, витрати зайвого часу, грошей і нервів. Для цього є понад 100 найпопулярніших моделей фургонів, предметів меблів, сантехніки, електрообладнання, предметів інтер’єру та інших комплектуючих. Сучасні технології вражають!

Електрообладнання

Якщо Ви хочете оснастити свій транспортний засіб електронікою – приїжджайте в Бердичів на виробництво “COMFORT CARS.”. За бажанням клієнта ми встановимо в його автомобілі освітлення, кондиціонер, систему опалення, сигналізацію, паркувальний радар, камеру заднього виду, автоматичні двері, аудіо-, відеоапаратуру. Сонячні панелі, інвертори, індукційні плити, додаткові акумуляторні батареї.

Оформлення Документів

Якщо Ви – наш клієнт, то Вам не варто турбуватися про оформлення документів на переобладнання авто і його перереєстрацію. Юридично грамотні фахівці “COMFORT CARS.” дадуть відповідь на всі питання з приводу переробки і максимально спростять для Вас процедуру “паперової тяганини”. Все що потрібно – це копія акта огляду транспортного засобу та копія техпаспорта. Далі – справа за нами!

Шумо-віброізоляція Автомобіля

Водій під час поїздки не повинен відволікатися на сторонні звуки, адже від його концентрації залежить безпека і пасажирів, які перебувають у салоні, і його самого. Позбавити від реву, скрипів, деренчання допоможе шумо-віброізоляція, яку фахівці “COMFORT CARS” з легкістю встановлять на Ваше авто. Комплексна шумо- термо-ізоляція, шумо-ізоляція двигуна, багажника, салону автомобіля.

Кузовні Роботи

Врізка віконних прорізів – справа відповідальна, тому довірити її краще професіоналам “COMFORT CARS.”. Перелік виконуваних нами кузовних робіт складається зі скління транспортного засобу склопакетами, панорамним склом, заміною лобових і бічних стекол, а також монтажем / демонтажем перегородок, установкою вентиляційних і аварійних люків, захисних дуг, рейлінгів, спойлера.

Продаж Аксесуарів

Продаж матеріалів, комплектуючих та аксесуарів необхідних для переобладнання автомобільного транспорту. Великий вибір матеріалів для обшивки, широкий модельний ряд автомобільних сидінь і диванів. Комплектуючі та аксесуари для будинків на колесах, кемперів від провідних німецьких виробників. Електро та електронне обладнання для автомобілів і мікроавтобусів. Великий вибір!

Дбайлива турбота про Ваш автомобіль

Відгуки Наших Клієнтів

Ваша думка важлива для нас

Ми зробимо будь-який автомобіль, якої б марки він не був...

За 23 роки наша компанія переобладнала понад 20 000 автомобілів різних марок